Vi löser din

{keyword} i {city}

Splitterskyddsfilm kallas även för säkerhetsfilm och är en speciell produkt som monteras på insidan av fönster. Syftet med att installera en sådan är att rutan ska hållas ihop även när den går sönder. Den kan användas i allt från butiker till bilar. Oftast handlar det om en olycka men det kan även förekomma inbrott eller explosioner.

Då är det viktigt att det inte sprids en massa glassplitter över hela området. Vi har splitterskyddsfilm i flera olika nyanser och vi kan även leverera med inbyggd solfilm om det önskas.

Tänk på

{keyword} i {city}

Det är betydligt svårare att forcera ett fönster som har en säkerhetsfilm än ett utan. Oftast krossas glaset utan att rutan förstörs helt. Om du driver en butik eller ett kontor är det alltså ett billigt sätt att skydda dina ägodelar. När vi monterar skyddsfilm monteras den på insidan av ett fönster. Den förseglas dessutom med en särskild fog för att ge ännu bättre motstånd. Vi har även skyddsfilm som monteras utanpå om du vill skydda din lokal mot klotter och annan skadegörelse. Du bestämmer tjocklek beroende på hur starkt skydd du vill ha.

Ett effektivt

skydd oavsett miljö

Som företagare bör du alltid tänka på säkerheten både för dig själv, dina varor och dina anställa. En sönderslagen ruta innebär att du förmodligen måste pausa din verksamhet under några dagar. Du kan även få dina varor eller ägodelar förstörda. Om du har en skyddsfilm kan du ofta fortsätta som vanligt även om det händer något. Där det finns glas finns det alltid risk att det händer en olycka. Därför är det bättre att du säkrar upp med en splitterskyddsfilm. Vi kan leverera denna lösning i hela Sverige och ger dig våra bästa råd om hur du säkrar upp din miljö.

Franda Splitterskyddsfilm

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs om vår integritetspolicy.