Vi hjälper dig med din

Frostfilm

Det finns många gånger du vill skydda ett rum från insyn. Det kan röra sig om ett kontor, ett konferensrum eller kanske en toalett. Att sätta upp en stilren frostfilm är en enkel och kostnadseffektiv lösning. Du väljer själv om du vill ha en film som täcker hela rutan eller om du bara vill ha en bård.

Det går även att få en film där er företagslogga syns. Vi anpassar oss efter dig med andra ord. Du väljer också hur mycket insyn du vill ha i själva frostfilmen. Valmöjligheterna är många när det kommer till denna typ av film.

Skyddar på

dagen och kvällen

En frostfilm hjälper till att skydda mot nyfikna blickar. Det spelar ingen roll om det är dag eller natt. Den som går förbi kommer bara se allmänna konturer av personer eller föremål. Även på kvällen när man normalt har väldigt bra insyn kommer förbipasserande inte se något. Något som är positivt med frostfilm är du att fortfarande har väldigt bra ljusinsläpp och får ett naturligt ljus i rummet. Du behöver alltså inte avstå denna film om du tror att det kommer bli mörkt i rummet. Den passar både på inner- och ytterväggar.

Detta är fördelarna

med frostat glas

Det finns många fördelar med frostat glas och en är att det är väldigt lätt att installera. En frostfilm är också väldigt lätt att rengöra och tålig mot fukt. Vi brukar säga att en frostfilm har en livslängd på cirka nio år om inget oförutsett händer. Det är alltså en väldigt bra investering. Den behöver inte heller underhållas så efter att vi har monterat den kan du fokusera helt på ditt företag. Det är alltså en väldigt praktisk lösning.

Dekorativa 

varianter

Frostfilm kan bli en väldigt snygg inredningsdetalj på kontoret. Vi kan visa exempel på flera av våra tidigare arbeten om du är osäker på vad du vill ha. Vi kan även ta fram en unik design från grunden om det är något som önskas. Det är en smaksak om du vill att frostfilmen ska sticka ut eller vara en del av väggen. Vi ser fram emot att förverkliga dina visioner och slutar inte förrän du är 100 % nöjd. Kolla gärna in vår Instagram för att se mer av våra tidigare arbeten.

Frostfilm på ett par glasdörrar
Närbild av en frostfilm på en glasdörr

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs om vår integritetspolicy.