Vi älskar detaljer

Om oss

Vi på Franda har över 20 års erfarenhet av branschen och arbetar alltid mot gemensamma mål. Alla som arbetar hos oss är väl medvetna om våra värderingar och vill utvecklas och växa tillsammans med företaget. Vårt företag har inte alltid sett ut som idag utan har funnits under en rad olika kollektioner. Våra grundvärderingar har alltid bestått och är något som genomsyrar verksamheten än idag. Idag stoltserar vi med en gedigen kunskap om allt från splitterskyddsfilm till specialfolering och fordonsdekor.

Vi tycker det är otroligt viktigt med bra produkter som håller under flera år. Det viktigaste är förstås att du som kund blir nöjd med slutresultatet.

Vi har flera

Erfarna montörer

Varje gång du anlitar oss får du hjälp av en erfaren montör som hjälper dig på allra bästa sätt. Vi har alla våra specialområden för att kunna ge dig bästa möjliga resultat. Det spelar ingen roll om du bara vill ha ett enkelt montage eller något mer komplicerat.

Vi kommer anpassa oss efter dig. Du kan även vända dig till oss om du vill ha ett montage på väldigt hög höjd. Det finns inga problem som vi inte ser lösningar på. Oavsett om du har en lastbil som ska folieras eller om du vill ha minskad insyn på din balkong är vi rätt företag att anlita.

Om oss Franda AB

Med oss får du alltid garanti

För oss är det A och O att du som kund känner dig trygg när du beställer våra tjänster. Därför lämnar vi alltid full garanti på alla våra arbeten, stort som smått. Vi har ingen fast garanti utan det baseras på storleken av ditt arbete. Det beror också på vilken av våra produkter som du har beställt.

Om du vill veta mer om våra garantier är det enklast att du kontaktar oss direkt så kan vi berätta mer. Allt detta framgår också när du väl köper in några av våra tjänster.

Med huvudkontor i Stockholm

Vi finns i Vaxholm i Stockholms län men är öppna för förfrågningar runt om i hela landet. Vi tycker inte att avstånd ska vara något hinder för våra kunder. Under åren som aktiva har vi utfört arbeten i allt från Norrköping till Karlstad och Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring någon av våra tjänster. Vi kommer göra vårt bästa för att besvara dem. 

Nedanför hittar du 

Våra tjänster

Dekorfilm

Vi på Franda AB trycker och monterar dekorfilm på väggar, golv och fönster.
Dekorfilm

Fordonsdekor

Fordonsdekor gör så att du effektivt kan marknadsföra ditt företag på ditt fordon.
Fordonsdekor

Splitterskyddsfilm

Splitterskyddsfilmen gör att glaset håller ihop, om en olycka inträffar.
Splitterskyddsfilm

Solfilm

Vill du skydda dina möbler från UV-strålning? Då kan solfilm vara ett alternativ.
Solfilm

Frostfilm

Frostfilm är ett effektivt sätt att skapa ett snyggt och stilrent insynsskydd.
Frostfilm

Specialfoliering

Vi folierar inte bara fordon, även båtar, inventarier och möbler går bra att foliera.
Specialfoliering

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs om vår integritetspolicy.