Behöver du en

{keyword} i {city}

Har du ett eller flera fönster där solen ligger på flera timmar om dagen? Det kan snabbt bli ganska olidligt om du ska arbeta på kontor eller liknande. Lösningen på detta stavas solfilm. Det löser inte problemet helt men kan ta bort mycket av värmen. Vi har solfilm i flera olika nyanser så du kan välja den som du tycker passar bäst.

Med vår hjälp kan du skapa en behaglig inomhusmiljö där du och dina medarbetare kan trivas. En solfilm är också väldigt användbar om du inte vill att dina möbler ska blekas av solen.

Såhär fungerar

{keyword} i {city}

Det bästa med en solfilm är att den blockerar mellan 98-99 % av den UV-strålning som kommer in genom fönstret. Därför är den inte bara användbar på kontor utan även i barnrum, för att nämna ett exempel. Filmen monteras antingen på insidan eller utsidan av fönstret, beroende på vilka förutsättningar du har. Detta kommer vi överens om när du kontaktar oss. Då kan du även se vilka olika färger vi har och välja den som tycker bäst om. Vi kan även komma med förslag om det är första gången du ska använda dig av solfilm.

Ett väldigt

ljust alternativ

Om du till exempel driver en butik kanske du inte vill ha en mörk solfilm som drar ner intrycket för din butik. Då kan vi istället installera en ljusare modell. De tar inte bort lika mycket solljus som en mörkare variant men kommer ändå göra skillnad.Dessutom kommer kunderna fortfarande kunna kika in genom fönstret, vilket kan vara önskvärt. Även den ljusa filmen tar bort UV-strålningen så det du säljer inte solbleks. När du driver en butik måste du alltså väga för- och nackdelar angående hur ljus din solfilm ska vara. När du kontaktar oss kan vi berätta mer om de olika alternativen.

Solfilm på ett fönster på en stuga
Franda solfilm

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs om vår integritetspolicy.