Vi hjälper dig med dina

{keyword} i {city}

Det är många gånger du inte vill ha insyn i ditt hem eller din lokal. Därför kan vi på Franda montera upp ett insynsskydd som förhindrar nyfikna blickar. Vi hjälper både dig som privatkund och dig som företagare. Det kan till exempel röra sig om att du inte vill att någon ska kunna se in på ditt kontor eller på din balkong. Våra insynsskydd kommer i flera olika utföranden så du kan välja det som tycker passar bäst.

Många väljer ett transparent insynsskydd men du kan också välja en snygg färg som blir en del av inredningen.

Flera funktioner i

{keyword} i {city}

Ett insynsskydd är inte bara ett sätt att bli mer privat, det kan också ha flera andra funktioner. Om du väljer ett insynsskydd i frostat glas blir det också en snygg inredningsdetalj. Vi kan även fixa din företagslogga i själva insynsskyddet om du önskar. Vi kan anpassa oss efter alla dina önskemål. Ett insynsskydd kan även fungera som solskydd om du vill. Det kan till exempel vara användbart på en balkong eller altan där du vill ha lite skydd från solen.

Vi kan skapa

en unik design

Många av våra kunder har redan en bra bild av vad de söker men vi kan även rita en unik design från grunden. Vi har lång erfarenhet av stora och små projekt och kan plocka fram en design som inkluderar insynsskydd. Vi börjar med en skiss som du får ta ställning till. När du känner dig helt nöjd tillverkar vi själva skyddet och hjälper till med montering. En fördel med att anlita oss på Franda är att du inte behöver känna dig låst av din plats. Vi kan komma och hjälpa dig med ett skydd var som helst i Sverige. Vi är vana att jobba i allt från Norrland till Skåne.

För företag och

privatpersoner

Vi gör ingen skillnad på våra kunder utan tillverkar insynsskydd för såväl privatpersoner som företag. Alla förfrågningar är välkomna med andra ord. Ett insynsskydd med frostglas är till exempel en snygg inredningsdetalj som är populär i flera sammanhang. Det kan vara lika snyggt i ett badrum som på ett hotell. Därför är vi övertygade om att vi kan skapa en produkt som passar dig perfekt. Våra insynsskydd är dessutom lätta att montera ned om du skulle flytta eller vilja göra om vid ett senare tillfälle. Kontakta oss så berättar vi om alla dina möjligheter.

Franda Insynsskydd
Franda har monsterat ett Insynsskydd

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs om vår integritetspolicy.