Vi fixar din 

{keyword} i {city}

Ett fordon kan vara perfekt som en reklampelare. Eftersom du åker runt får du chansen att exponera ditt företag för en stor skara människor. Om du då har en utstickande fordonsdekor som drar blickarna till sig kan du skaffa många nya kunder. Det är alltså ett perfekt sätt att få ut sitt varumärke.

Det spelar ingen roll om du bara vill ha en liten logga eller dekor som täcker hela bilen. Vi accepterar alla typer av förfrågningar. Om du inte själv har en idé om hur du ska profilera ditt företag på bilen kommer vi gärna med förslag. Vi kan ta fram en skiss som du sedan får ta ställning till.

Enstaka fordon

{keyword} i {city}

Det spelar ingen roll om du bara har en enstaka bil som du bil som du vill klä i fordonsdekor eller en hel flotta. Vi har kapacitet att hjälpa med båda delar. Vi kan klä bilen i en enfärgad dekor eller ta fram ett specialanpassat print som du själv varit med och tagit fram. Alla fordonsdekor är unika. Därför har vi inga fasta priser utan vi anpassar oss efter varje enskild kund. Om du vill ha mer information om hur vi räknar kan du kontakta oss direkt.

Tänk ut

en snygg dekor

Oavsett om du har en buss eller en bil är det viktigt med en snygg dekor som folk kan lägga på minnet. Därför lägger vi ner mycket tid på dekoren och ser till att du blir 100 % nöjd. Det är en smaksak vilken typ av dekor du tycker är bäst. Vissa vill ha en liten och mer diskret logga, andra vill ha en större som täcker hela bilen. Vi kommer gärna med förslag men i slutändan är det förstås du som kund som bestämmer. Vi ser fram emot att samarbeta med dig.

Byt färg

med en helfoliering

Du behöver inte lacka om en bil för att byta färg på den. Vi kan lösa det med något som kallas för helfoliering. Det betyder att vi klär bilen i en folie i en färg som du själv väljer. Det finns alla möjliga färger att välja på. En sådan folie kommer med flera fördelar. Den skyddar även mot stenskott och gör så att lacken inte blir blekt av solen. Dessutom kan den när som helst tas bort om du vill att bilen ska få tillbaka sitt ursprungliga utseende. Vi hjälper dig med allt detta.

Fordonsdekor av Franda AB
Dekorfilm av Franda AB

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs om vår integritetspolicy.