Vi fixar din 

{keyword} i {city}

Som företag måste du alltid tänka på vilket intryck du ger dina kunder. Det är viktigt att du vågar ta plats och hörs och syns. Med en snygg dekorfilm kan du verkligen dra blickarna till dig och fånga kundernas uppmärksamhet. Vi på Franda kan trycka dekorfilm på såväl golv som väggar och tak. Det finns många sätt du kan utnyttja dina lokaler och göra reklam för ditt märke. Om du vill ha tips och idéer hjälper vi gärna med den biten också.

Det är ett riktigt bra sätt att marknadsföra sig själv. Dessutom är det ett sätt att skapa trivsel. Gå loss på trevliga och starka färger som ökar motivationen.

Dekorera väggar och

{keyword} i {city}

Ett väldigt lätt sätt att synas är att sätta dekor på väggarna. Det kan du göra i form av din företagslogga eller annan information som du vill att dina kunder ska ta del av. Du kan även ha en välkomnande logga på din dörr, vilket då blir det första besökarna ser. Under åren har vi hjälpt allt från skolor till privata företag med dekor som sticker ut. Vi kan även sätta dekor på golvet om du önskar. Berätta om dina önskemål så lägger vi upp en plan för hur vi ska dekorera just dina lokaler.

Frostade eller 

Transparenta alternativ

När du beställer dekorglas kan du välja mellan flera olika alternativ. Vi har både transparent glas och frostade alternativ. Om du väljer frostat dekorglas skyddar du även mot insyn, vilket kan vara användbart till konferensrum eller kontor. Det är också ett billigare alternativ än att sätta in frostat glas. Dekorfilm är verkligen något som går att få i flera olika utföranden. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser. Du kan beställa någon snygg färg eller med några häftiga effekter. Tillsammans förverkligar vi dina visioner.

Vi lyssnar på

dig som kund

Att göra en dekorfilm är något väldigt personligt och något som ska spegla ditt företag. Därför är vi väldigt noga att lyssna på dig som kund och gör allt för att få fram din vision. Du arbetar tillsammans med en av våra designers och tar fram en skiss som vi sedan tar fram. Vi hjälper självfallet även till med montering oavsett var du vill ha din dekor. När arbetet är slutfört har du alltid en garanti som vi kommit överens om. Den baseras på flera olika faktorer inklusive storleken på din beställning.

Franda Dekorfilm
Dekorfilm av Franda AB

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs om vår integritetspolicy.